BURSA / OSMANGAZİ - Veysel Karani Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Osmangazi ilçe Milli Eğitim Müdürü Metin SEZER ve Şube Müdürü Hasan Ali TÜZEN'in okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle görüştü.

Mrt

Veysel Karani Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri olarak Ramazan ayında Karagöz Müze evi gezisine ve “Karagöz Hacivat” tiyatro etkinliğine katıldık. Öğrencilerimiz geleneksel Türk tiyatrosunu izleyerek ve müzeyi gezerek bilgilendiler. Müzeyi gezerken Geleneksel Türk Tiyatrosunun bir parçası olan Karagöz ve Hacivat ın ortaya çıkışı, oyunun yapım aşaması hakkında bilgi veren Karagöz Müze görevlilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Halk Eğitim Merkezlerimizin Gazze'ye destek için hazırladığı battaniyeler İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Ahmet ALİREİSOĞLU ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Yunus BULUT'un katılımıyla dün ve bugün iki tır battaniye okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımı ile dualar eşliğinde Gazzeye gönderildi.

Mrt

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Ali TÜZEN okulumuzu ziyaret ederek, atölye ve bölümler hakkında genel bilgi alıp öğrencilerle sohbet etti.

Mrt

İHH tarafıdan okulumuzda öğrencilerimize afet bilinci eğitimi verildi. Eğitim sonrasında görevliler, öğretmenler ve öğrenciler tarafından tatbikat başarı ile gerçekleştirildi.

OKULUMUZUN TANITIM VİDEOSU

Şbt

İşkur yetkilileri, iş ve meslek danışmanları tarafından okulumuz 12.sınıf öğrencilerinin işkur kayıtları ve bilgilendirme semineri tamamlandı.

Şbt

Okulumuzda 6 şubat 2023 tarihinde yaşanan asrın felakati olarak adlandırılan depremde hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda  bulunuldu.

Ara

12.sınıflara mesleki danışma semineri düzenlenerek kariyer planlamaları hakkında seminer düzenlendi.

Ara

OKULUMUZ e Twinnig "CAN YOU HEAR ME ?" Projesi için hazılanmış olan sanal sergi yayına açılmıştır.

Ara

Ford otosan yetkilileri okulumuza açılan Ford Eğitim Merkezini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

Ara

eTwinning Projemiz çalışmaları devam ediyor.

Ara

Okulum 20234-2024 Eğitim -Öğretim Yılı 1.Dönem Genel Veli Toplantısı 17 Aralık 2023 tarihinde okul binamızda gerçekleştirildi. Katılan bütün velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Müdür Yardımcısı Biyoloji Öğretmeni Yakup CAN Uluslararası Proje olan "CAN YOU HEAR ME" e Twinnig projesine başladı.