BURSA / OSMANGAZİ - Veysel Karani Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Veysel Karani Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
Veysel Karani Mahallesi Murat Hüdavendigar Bulvarı No4 Posta Kodu16090 Osmangazi/ BURSA
Vizyon
Okulumuz Bursa ili Osmangazi ilçesi Veysel Karani Mahallesinde 2009 yılında İl Özel İdaresi tarafından yapımına başlanmış olup 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında hizmete açılmıştır. Okulumuz ilk yılında yaklaşık 250 öğrenci ile eğitim öğretime başlamıştır. Okulumuzda 24 derslikli ana bina ayrıca Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı binası , Motor Teknolojisi Alanı binası ve Metal Teknolojisi binası olmak üzere toplamda 14500 m2 üzerine kurulmuştur. Okulumuzda Endüstri Meslek Lisesi altında; · Motor Teknolojisi · Elektrik-Elektronik Teknolojisi Teknik Lise · Motor Teknolojisi · Elektrik-Elektronik Teknolojisi bölümleri bulunmaktadır.
Misyon
Okulumuz ilk açıldığından bu yana Motor, Elektrik-Elektronik ve Metal Teknolojisi alanları ile eğitim ve öğretimini sürdürmektedir. Öğrencilerimizin mesleki ve teknik bilimlerle donatılmasının yanında Atatürk ilke ve inkılâpları , doğrultusunda yetiştirilerek, ülke kalkınmasına katkı sağlayacak elemanlar hazırlanmaktadır.
Başarılar
Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Sertifikası almıştır. ROBOTRAK´19 DA Çizgi İzleyen Kategorisinde Türkiye Birinciliği 13´üncü Uluslararası Robot Yarışmasında Çizgi İzleyen Kategorisinde Kurum Bazında Türkiye İkinciliği
Revir:1
Öğretim Şekli :Okulumuzda TAM GÜN TAM YIL eğitim kapsamında eğitim öğretim yapılmaktadır
08 30-18 00 saatleri arasında eğitim-öğretim hizmetleri vermektedir
Heykelden 39, Görükle 43A-43D, Santral Garaj Zafer Minibüsleri
Bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne uzaklığı: 9,5 km. Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne uzaklığı : 10 km.